Pensiunea Popa's - Cazare in Valea Doftanei

Serviciul De Cazare

Organizata in doua corpuri de cladire. Unul dintre ele asigura cazarea in zece camere, iar al doilea contine sala de servit masa, bucatariile si anexele aferente. Pensiunea este dotata cu incalzire centrala, apa rece si calda in permanenta, opt locuri de parcare in curte, gratar, terasa, telefon fix, acoperire GSM, acces internet wireless, cablu TV si gradina cu pomi fructiferi. Nu primim (deocamdata) animale de companie.

Mai Mult...

Suntem aici zi de zi!

Cazare in camere spatioase cu unu, doua sau trei paturi, cu televizor, pentru o odihna fara griji, pentru 24 de persoane.

Meniuri echilibrate, realizate din produse naturale, ecologice, provenite din gradina/ livada proprie sau de la producatorii locali.

 

Distractie si relaxare. Ingrediente principale pentru un sejur desavarsit.

 

Sarbatori, sarbatoriti sau drumeti

Petrecerile de peste an, sunt pentru noi, un prilej de a ne cunoaste si de a ne sarbatorii impreuna. Revelionul, Pastele, Craciunul sunt sarbatori la care va asteptam impreuna cu familia si prietenii, pentru a le sarbatorii cum se cuvine!
De ziua ta, sau a prietenilor, de ziua onomastica sau la aniversarea oricarui eveniment din viata, fi alaturi de cei dragi, rude, prieteni, cunostinte, intru-n cadru intim, in mijlocul naturii. Pentru asta suntem aici!
O zi libera, un week-end, sau poate un concediu intreg, cand esti in trecere sau poate ai gresit drumul, i-ti punem la dispozitie serviciile noastre.

 

Evenimente Speciale

Organizam petreceri si evenimente pentru grupuri organizate, tabere tematice sau de creatie, pentru elevi, studenti, pensionari sau grupuri de socializare.
Realizam evenimente corporate, sesiuni de training sau team building pentru grupuri, societati comerciale, sau organizatii.
Pentru amatorii de relaxare prin miscare, in zona exista o multitudine de atractii ce pot fi vizitate "la picior" sau cu bicicleta.