Pensiunea Popa's cazare in Valea Doftanei

Mic Dejun

Prima portie de energie a zilei, o servim la un bufet suedez cu platouri reci (mezeluri, branzeturi, legume) si calde (oua, cremwursti, carnaciori, sunca), sucuri, ceai si cafea. Toate astea dupa ce ne trezim, dar nu mai tarziu de ora 10.

Mai Mult...

Masa Principala

O ciorba din partea locului, cu o mancarica satioasa, care sa tina toata ziua, un desert delicios. Dar nu inainte de un paharel de palinca si nu dupa un vinisor bun si aromat din struguri culesi tocmai de pe la Valea Calugareasca.

Mai mult..

Masa De Seara

O friptura la cuptor, un gratar asortat sau un peste, langa un orez, cartof sau legume sotate, la care asortam cu incredere si din belsug, licori sau esente de vie, care sa le inmoaie si sa le arate calea spre un somn usor si linistit. Pentru noi, asta este cina.

Mai Mult...

Specialitatea Casei

Meniuri

Ciorba de perisoare.
Gulas la ceaun.
Prajituri de casa, cu fructe.
  • Mic dejun: Bufet suedez, cu platouri reci (mezeluri, branzeturi, legume), platouri calde (oua, cremwursti, carnaciori), cereale, ceaiuri, lapte, sucuri naturale.
  • Masa de pranz: Ciorba, supa sau bors, cu o mancarica satioasa cu baza de legume alaturi de o friptura suculenta sau un peste de apa dulce, o salata din legume proaspete si un desert savuros realizat in casa. La toate astea se mai adauga o tuiculita si dupa caz, un vin sau o bere, in functie de preferinte.
  • Masa de seara: O seama de legume trase in tigaie sau in ceaun, langa multitudinea de bunatati ce pot fi "aranjate" pe gratar, atat cat sa se faca un pansament gastric pentru petrecerea ce va urma. Pentru cei mici, un orez cu lapte, sau gris, cu dulceata de visine, capsuni sau afine facute anul acesta.
  • Iar dupa cat am mai mancat, ne putem relaxa in voie langa un paharel de tuica de prin partea locului, un vin bun de la Valea Calugareasca, o bere brumata sau ce-om mai gasi prin intunecatul beci.
  • Pofta mare!